Připojte správný účet
- Ověřte přístup Premium.
- Otevřete nastavení cloudové synchronizace.
- Vyberte účet Google, ke kterému data patří.
- Počkejte na dokončení první synchronizace.
Čtěte zprávy o připojení a sloučení. Nemíchejte data různých uživatelů.
Ověřte druhé zařízení
Použijte stejný účet Google a porovnejte zůstatky a poslední transakce. Během první synchronizace nezapisujte stejný nákup zvlášť na obou zařízeních.
Když se synchronizace zastaví
Ověřte připojení, Premium, vybraný účet a poslední stav. Nemažte místní data jako pokus o opravu; nejdříve vytvořte kopii.
Synchronizace nezachovává stejnou historickou verzi jako samostatná záloha.